DE BEDSTE OG VELSMAGENDE MAYONNAISER OG SAUCER I SMAGFULDE VARIANTER. HELT UDEN TILSÆTNINGSSTOFFER!
MAYONNAISE & SAUCE MAYONNAISE & SAUCE
 
En cremet og frisk citronmayonnaise. Server mayonnaisen til fisk, skaldyr, tapas, i en sandwich eller burger, eller som dip til grøntsager eller hjemmelavede kartoffelbåde.
 
Mayonnaisen er lavet på æg fra fritgående høns, og er helt uden tilsætningsstoffer. 

Indhold 160 g
CITRONMAYONNAISE
En cremet og delikat trøffelmayonnaise med stykker af sommertrøffel. Server mayonnaisen til en god rød bøf, tapas, skaldyr, i en sandwich eller burger, eller som dip til hjemmelavede kartoffelbåde. Det er ren luksus og gourmet. 
 
Indhold: 160 g
TRØFFELMAYONNAISE
En stærk/spicy og kraftig pikantmayonnaise med en god smag fra bl.a. chili, koriander, salt og hvidløg. Server mayonnaisen til en god bøf, tapas, skaldyr, i en sandwich eller burger, eller som dip til hjemmelavede kartoffelbåde.
 
Indhold: 160 g
PIKANTMAYONNAISE
En cremet og delikat hvidløgsmayonnaise/aioli. Server mayonnaisen til grillet kød, fisk, tapas, skaldyr, i en sandwich eller burger, eller som dip til grøntsager eller hjemmelavede kartoffelbåde.
 
Indhold 160 g
HVIDLØGSMAYONNAISE
Cremet og kraftig bearnaisesauce med smag af frisk estragon. Saucen kan nydes enten kold eller varm. Server saucen til en god bøf, grillet fisk, kylling eller nye kartofler.
 
Indhold: 160 g 
BEARNAISESAUCE
Frisk og let tartaresauce med friske krydderurter og kapers. Saucen nydes kold til rødt kød, fisk og skaldyr, eller i en sandwich eller på gode rugbrødsmadder.
 
Indhold: 160 g
TARTARESAUCE
 
 
 
  
LIE GOURMET ApS | CVR: 36705647 | KLAPSKOVVEJ 15, DK-8382 HINNERUP  | Tlf.: +45 2299 7730