LÆKRE KRYDDERIBLANDINGER MED SALT, PEBER OG URTER FRA PROVENCE, HELT UDEN TILSÆTNINGS- ELLER FARVESTOFFER!
SALT/PEPPER/SPICES SALT/PEPPER/SPICES
 
Super enkel og lækker Himalaya salt som indeholder masser af naturlige mineraler og ingen tilsætningsstoffer.
 
Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til alle former for madretter.
 
Indhold: 340 g
HIMALAYASALT MED KVÆRN
Lækker blanding af 5 slags peberkorn: Sort -, hvid -, jamaica -, rosa - og grøn peber. 
 
Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til at krydre alt slags mad og den have nem at have med på picnic eller terrassen.
 
Indhold: 120 g.
5-KORN PEBERBLANDING
Skøn sort peber med citronskal, hvidløg og løg.
 
Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Blandingen giver en frisk og let syrlig smag til bl.a. retter med fisk, lyst kød, grøntsager, salater og andre lette retter. 
 
Indhold: 120 g
PEBER MED CITRON OG HVIDLØG
Super lækker salt fyldt med smag af basilikum, parmesan og et strejf af citron. Ideel til brød, pasta, pizza, grøntsager, nye kartofler og meget andet.
 
Præsenteret i flot og elegant glasflaske med kværn.
 
Indhold: 320 g
SALT MED PARMESAN, BASILIKUM, CITRON
Super dejlig, krydret blanding, så du kun behøver denne kværn, når du skal krydre din bøf, fisk, salatdressing, risotto eller grøntsager.
 
Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til forårets og sommerens madlavning - og et must ved siden af grillen.
 
Indhold: 290 g.
HAVSALT MED 5 SLAGS PEBERKORN, HVIDLØG, SKALOTTELØG OG TIMIAN
Dejlig blanding af fransk groft havsalt med basilikum.
 
Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til kød, fisk, sydlandske retter, dressinger, marinader, saucer og pastaretter.
 
Indhold: 250 g.
HAVSALT MED BASILIKUM, HVIDLØG OG PERSILLE
Fantastisk variant hvor chilien giver den en lidt spicy smag.
 
Præsenteres i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til rødt kød, kylling, kraftige retter, asiatisk, rodfrugter og kartofler stegt i ovnen.
 
Indhold: 250 g
HAVSALT MED ROSA OG SORT PEBER, ROSMARIN, TIMIAN, CHILI OG RØD PEBER
Skøn blanding af fransk havsalt med de dekorative rosa peberkorn.
 
Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til fisk, lyst kød, dressinger, grøntsager, saucer og pastaretter.
 
Indhold: 260 g.
HAVSALT MED ROSA PEBER
Lækker luksusblanding af fransk havsalt tilsat stykker af sommertrøffel.
 
Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til pastaretter, risotto, fisk, kød og alle de andre retter, hvor du ønsker en dejlig smag af trøffel.
 
Indhold: 290 g.
HAVSALT MED TRØFFEL
Fantastisk blanding af Middelhavssalt, koriander, gurkemeje, spidskommen, peber, bukkehorn (urt), fennikel, hvidløg. Drys den på dit kød og fisk, i din madret, frikassé, eller vend den i din marinade, kryddersmør eller dressing.
 
Indhold: 270 g
KRYDDERIBLANDING LYST KØD/FISK
Smagfuld blanding af Middelhavssalt, løg, hvidløg, persille, purløg, rød peber, sort peber. Drys de skønne krydderier over dine salater og grøntsager, ovnstegte kartofler, rodfrugter, eller vend dem i en vinaigrette- eller creme fraiche dressing.
 
Indhold: 220 g
KRYDDERIBLANDING GRØNT/SALATER
Smagfuld blanding af Middelhavssalt, paprika, hvidløg, basilikum, Niora (paprika), oregano og sort peber. Drys den direkte på kødet, i din kødret, bolognaise, eller i din marinade, kryddersmør eller creme fraiche dressing.
 
Indhold: 260 g
KRYDDERIBLANDING RØDT KØD
Nartuligt tørret basilikum, som er velegnet til mange måltider. Krydr med basilikum i en pastaret, salat, på lyst kød og fisk, på grøntsager, tomatsalat eller i en dressing eller marinade.
 
Indhold 50 g 
BASILIKUM
Naturligt tørret Herbes de Provence er en blanding af krydderurter bestående af; timian, merian, basilikum og rosmarin. Krydderiet er velegnet til mange madretter, og kan anvendes i marinader, saucer, dressing, kryddersmør eller på ovnstegte kartofler, grøntsager og kød.
 
Indhold: 75 g
HERBES DE PROVENCE
Naturligt tørret persille er velegnet som krydderi eller pynt på mange madretter. Kom persille i en marinade, sauce, dressing, kryddersmør eller på ovnstegte kartofler eller salater.
 
Indhold: 35 g
PERSILLE
Naturligt tørret purløg er velegnet som krydderi eller pynt på mange madretter. Kom purløg i en marinade, dressing, creme fraiche, kryddersmør eller på ovnstegte kartofler, salater eller grøntsager.
 
Indhold: 20 g
PURLØG
 
 
  
LIE GOURMET ApS | CVR: 36705647 | KLAPSKOVVEJ 15, DK-8382 HINNERUP  | Tlf.: +45 2299 7730