ØKOLOGISKE KOLDPRESSEDE OLIVENOLIER, FRUGTEDDIKER, BALSAMICOEDDIKER OG BALSAMICO CRÈME/GLAZE AF HØJ KVALITET I OPSIGTSVÆKKENDE EMBALLAGER!
OLIVENOLIE & EDDIKE OLIVENOLIE & EDDIKE
 
Økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Lie Gourmet. Den koldpressede olie er ideel til alle former for madretter, salater, marinader og godt brød.
 
Indhold: 200 ml
ØKO EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE
Økologisk ekstra jomfru olivenolie med frisk smag af basilikum fra Frankrig. Den koldpressede olivenolie er ideel til tomatsalat, grønne salater, italienske retter, pizza, grøntsager og godt brød.
 
Indhold: 200 ml
ØKO OLIVENOLIE BASILIKUM
Økologisk ekstra jomfru olivenolie med ægte smag af citron. Den koldpressede olivenolie er ideel til lyst kød, fisk, grønne salater, dressing og godt brød.
 
Indhold: 200 ml
ØKO OLIVENOLIE CITRON
Økologisk ekstra jomfru olivenolie med skøn smag af rosmarin. Den koldpressede olivenolie er ideel til kartofler, kød, fisk, salater, rodfrugter og godt brød.
 
Indhold: 200 ml
ØKO OLIVENOLIE ROSMARIN
Økologisk ekstra jomfru olivenolie med en fin, frisk og harmonisk smag af chili. Den koldpressede olivenolie er ideel til rødt kød, tomatsalat, pasta, pizza, risotto, grøntsager og brød.
 
Indhold: 200 ml 
ØKO OLIVENOLIE CHILI
Økologisk ekstra jomfru olivenolie med mild og harmonisk smag af trøffel. Den koldpressede olivenolie er ideel til rødt kød, fisk, skaldyr, salater, pasta, risotto, grøntsager og brød.
 
Indhold: 200 ml
ØKO OLVIENOLIE TRØFFEL
Lækker og smagfuld hvid balsamicoeddike fra Lie Gourmet. Idéel til salater, grøntsager, marinader, dressing og sammen med Lie Gourmet olivenolier.
HVID BALSAMICOEDDIKE
Lækker og smagfuld balsamicoeddike fra Lie Gourmet. Idéel til salater, grøntsager, marinader, dressing og sammen med Lie Gourmet olivenolier.
 
Indhold: 200 ml
BALSAMICOEDDIKE
Skøn og smagfuld balsamicoeddike med figen. Idéel til salater med tørret frugt, figner, frisk mozzarella eller gedeost, til dressinger og marinader, og sammen med Lie Gourmet olivenolier.
 
Indhold: 200 ml
BALSAMICOEDDIKE MED FIGEN
Dejlig og smagfuld balsamicoeddike med hindbær. Idéel til salater med bl.a. figner, frisk rødkål, rå rødbede, rodfrugter; til marinader, dressinger og sammen med Lie Gourmet olivenolie.
 
Indhold: 200 ml
BALSAMICOEDDIKE MED HINDBÆR
En lækker balsamico créme/glaze med den helt rette konsistens, som gør glazen ideel på alverdens salater, tomatsalat, rødt kød, vildt/fjerkræ, grillede grøntsager og på is og desserter.
 
Indhold: 150 ml 
BALSAMICO CRÉME/GLAZE NEUTRAL
En frisk og lækker balsamico créme/glaze med den helt rette cremede konsistens. Glazen har en skøn sommerlig smag af røde bær, som gør den ideel til salater, ovnbagte grøntsager, rødt kød, vildt/fjerkræ eller på is og desserter. 
 
Indhold: 150 ml 
BALSAMICO CRÉME/GLAZE RØDE BÆR
En lækker og smagsfuld balsamico créme/glaze med den helt rette cremede konsistens. Glazen har en fantastisk og tilpas smag af chokolade, som gør den ideel til grillede grøntsager, kålsalater, på en god rød bøf, vildt/fjerkræ, friske frugter, is og desserter. 
 
Indhold 150 ml 
BALSAMICO CRÉME/GLAZE CHOKOLADE
Lækker tomateddike med frisk tomatpulp og basilikum smagt til med rørsukker. God balance mellem syre og sødme, og ideel til grønne salater med god olivenolie. Glutenfri.
 
Indhold: 250 ml
TOMATEDDIKE
Smagfuld frugteddike med frisk mangopulp smagt til med rørsukker og et strejf vanilje. God balance mellem syre og sødme, og ideel til grønt, salater eller på is og desserter. Glutenfri.
 
Indhold: 250 ml
MANGOEDDIKE
Skøn frugteddike med frisk hindbærpulp smagt til med en smule rørsukker. Ideel til alle former for grønne salater, spidskål eller som kold dip til lyst kød og fisk, eller på is og desserter. Glutenfri.
 
Indhold: 250 ml
HINDBÆREDDIKE
 
 
  
LIE GOURMET ApS | CVR: 36705647 | KLAPSKOVVEJ 15, DK-8382 HINNERUP  | Tlf.: +45 2299 7730